Carne de vită cu chili

Carne de vită cu chili


Ingrediente:

1 ½ kg fleici carne de vită
1 ½ cană apă
6 căţei de usturoi
6 boabe de piper
sare
ardei iuţi California
1/3 cană ulei, untură
1 ceapă mare tăiată felii

Preparare:

Se aşază fleicile cu apă în cuptor, împreună cu 4 căţei de usturoi, piperul şi sare după gust. Se prăjeşte la foc mic timp de 1 ½ oră. Se coc, se curăţă şi se taie ardeii.
Când carnea s-a înmuiat, se răceşte, apoi se rupe şi se pune înapoi în lichid. Se încinge ulei într-o tigaie şi se căleşte puţin restul de usturoi şi ceapa. Se adaugă pe rând ardeiul şi amestecul de carne şi se căleşte totul încă 10 minute. Se condimentează după gust. Se serveşte cu tortillas.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu legume.

Exprimați-vă opinia

*