Pacheţele mexicane cu crevete

Pacheţele mexicane cu crevete


Ingrediente:

5 tortillas încălzite
½ cană ardei graşi tăiaţi în felii de 1 cm
1 cană ceapă roşie feliată
250 g ananas tăiat şi o lingură din sucul lui
250 g crevete
50 g condimente

Preparare:

Într-o tigaie se încinge o linguriţă de ulei. Se pun ardeii şi ceapa la prăjit până aproape se înmoaie. Apoi se adaugă ananasul, zeama lui, condimentele şi crevetele. Se lasă în continuare pe foc până când crevetele este numai bun de servit. Se amestecă între timp.
Se ia câte o tortilla şi, pe fiecare, se pune ½ cană din acest amestec delicios. Se rulează şi se serveşte, sau se împachetează în folii de plastic şi se pune la frigider, pentru mai târziu.

Taguri: , , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Fructe de mare.

Exprimați-vă opinia

*