Quesadillas cu legume

Quesadillas cu legume


Ingrediente:

6 tortillas din făină de grâu
4 linguri Dressing italian
1 ceapă roşie, mare, tăiată
1 roşie mare, tăiată
2 ardei iuţi, fără seminţe, tăiaţi
1 linguriţă boia iute
1/4 cană coriandru tocat
3 căni brânză rasă
sos Salsa
guacamole
smântână

Preparare:

Se amestecă jumătate din dressing-ul italian, ceapa, roşia, ardeii şi boia iute. Se încălzeşte foarte bine tot amestecul, fără capac, timp de 4 minute, sau până ce legumele se înmoaie; se presară coriandru.
Pe fiecare jumătate de tortilla se pune câte o jumătate de bucată de brânză, iar deasupra, câte trei linguri din amestecul de mai sus. Se împăturesc tortillas în două şi se ung cu restul de dressing italian. Se pun câte trei tortillas umplute în cuptorul cu microunde şi se lasă un minut până ce se înmoaie brânza. Fiecare astfel de quesadilla se taie în trei. Se garniseşte cu sos Salsa, guacamole şi, eventual, cu smântână. Se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Garnituri, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu legume.

Exprimați-vă opinia

*