Supă picantă de conopidă

Supă picantă de conopidă


Ingrediente:

1 cartof mare, tăiat cuburi
1 conopidă mică, tăiată
1 ceapă, tocată
3 linguri apă
1 lingură ulei
1 căţel de usturoi
1 linguriţă ghimbir, ras
1 linguriţă chimen
1 linguriţă seminţe de
muştar (negru)
2 linguriţe coriandru
4 căni supă de legume (adică doar
zeama unde au fiert legumele)
1 ¼ cană iaurt
sare
piper
pătrunjel

Preparare:

Se amestecă conopida, cartoful, ceapa, uleiul şi apa. Se dă în clocot, la foc mare, apoi se micşorează focul şi se mai fierbe totul încă 10 minute.
Se amestecă usturoiul şi celelalte condimente. Se fierbe înăbuşit 20 de minute. Se amestecă cu iaurtul şi se condimentează. Se garniseşte cu pătrunjel.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria indiană, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

Exprimați-vă opinia

*