Carne de vită cu legume înăbuşite

Carne de vită cu legume înăbuşite


Ingrediente:

1 pungă legume asortate
250 g carne de vită
sare, după gust
sos de soia
ghimbir proaspăt
50 ml ulei de susan
3-4 căţei de usturoi
pastă de ardei iute (chili)

Preparare:

Se căleşte carnea de vită tăiată cubuleţe, se lasă în tigaie până ce carnea prinde culoare şi se rumeneşte.
Se scoate carnea din tigaie şi în uleiul rămas se călesc 7-8 minute usturoiul mărunţit şi ghimbirul ras.
Se adaugă legumele asortate în tigaie, se înabuşă 5 minute apoi se pune carnea şi sosul de soia. Se poate servi cu orez şi pastă de ardei iute.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria chineză, Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu legume.

Exprimați-vă opinia

*