Fatush

Fatush


Ingrediente:

1 ardei roşu, tăiat felii
2 cepe mici, tăiate julienne
2 roşii mari, cubuleţe
1 castravete, rondele
1 salată
zeama de la o lămâie
ulei de măsline
sare, piper, după gust
1 lingură sumac
1 legătură pătrunjel
frunze de cimbru proaspăt
frunze de mentă proaspătă
lipii arăbeşti

Preparare:

Lipiile se taie triunghiuri şi se prăjesc în puţin ulei. Se prepară un sos din condimente şi zeama de lămâie. Roşiile, ardeiul, castravetele se taie felii. Salata, pătrunjelul, menta şi cimbrul se taie mărunt. Se amestecă toate. Se servesc cu bucăţi de lipie prăjite.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria arabă, Salate, Salate cu legume.

Exprimați-vă opinia

*