Salată de avocado

Salată de avocado


Ingrediente:

4 tortillas
300 g carne de pui afumată
1-2 linguri sos de chili
1 grepfruit decojit, curăţat, tăiat
1 avocado fără seminţe, decojit
½ ceaşcă nuci prăjite, tăiate
300 g salata asortată

Preparare:

Se încinge bine cuptorul. Se ung tortillas cu puţin ulei si se aşază în forme mari de brioşe. Se coc astfel 10 minute, până devin crocante şi iau forma unor farfurii de aluat. Se scot din cuptor şi se pun la răcit.
Se amestecă carnea de pui cu sosul de chili. Se acoperă şi se pune la frigider timp de 20 de minute.
Se aşază în formele de tortillas, deasupra se pune amestecul de grepfruit, avocado şi nuci. Se decorează cu verdeaţă.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Carne de pasăre, Salate.

Exprimați-vă opinia

*