Supă de varză cu creveţi uscaţi

Supă de varză cu creveţi uscaţi


Ingrediente:

300 g varză chinezească
2 ciuperci negre chinezeşti, înmuiate
50 g creveţi uscaţi
½ linguriţă sare sau după gust
2 linguriţe feliuţe de şuncă
1 linguriţă grăsime topită de pui

Preparare:

Se taie inimile verzelor în bucăţi de 1 cm X 3 cm, se pun la fiert, apoi se scot. Se spală şi se curăţă ciupercile.
Se pune un vas cu apă la fiert, se adaugă şunca, ciupercile taiate fâşii, creveţii uscaţi, varza şi sare.
Se fierbe 40 minute. Se pune într-un castron şi se împrăştie grăsimea de pui. Se serveşte cald.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria chineză, Carne de pasăre, Fructe de mare, Supe / Ciorbe cu carne, Supe, ciorbe, borşuri.

Exprimați-vă opinia

*