Costiţă cu ananas

Costiţă cu ananas


Ingrediente:

3 linguri vin alb
1-2 linguri zahăr brun
4 linguriţe sos de soia
3 linguri ulei
5 linguriţe pastă de roşii
2 căni apă
250 g ananas
500 g costiţă de porc
2 linguri sos Oyster

Preparare:

Se spală costiţa şi ananasul şi se taie bucăţi măricele.
Se încinge ulei într-o tigaie şi se prăjeşte costiţa. Se adaugă pasta de roşii, sosul de soia, ananasul, sosul Oyster, apa, vinul şi zahărul. Se fierbe totul la foc mic, o oră, până ce lichidul se înjumătăţeşte. Se serveşte fierbinte, garnisit cu pătrunjel verde.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria thailandeză, Carne de porc, Mâncăruri cu alcool, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*