Miel cu brânză cabrales

Miel cu brânză cabrales


Ingrediente:

1500 g picior de miel
ulei
1 ceaşcă făină
piper negru măcinat
2 ouă bătute
1 ceaşcă lapte
1 cană brânză Cabrales
1 linguriţă coriandru
sare
pesmet
pătrunjel
miere

Preparare:

Se dezosează carnea, se coace câteva minute în cuptorul încins, se scoate şi se lasă să se răcească.
Se prepară un sos din ulei, făină şi lapte. Se fierbe totul la foc mic. Se adaugă brânza şi se condimentează cu coriandru, sare şi piper.
Se taie carnea felii subţiri şi se dau prin sos. Se aşază pe o tavă şi se lasă la frigider. Când s-a răcit, se dă fiecare făină prin ou, apoi prin pesmet.
Se prăjesc în ulei încins.
Se dau prin miere şi se servesc cu pătrunjel prăjit.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria spaniolă, Carne de miel, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu ouă.

Exprimați-vă opinia

*