Pui Tandir

Pui Tandir


Ingrediente:

4 piepturi de pui, cu os şi piele
4 pulpiţe cu piele şi os
1 lămâie
sare, piper, după gust

Preparare:

Se asezonează carnea de pui cu sare şi piper, apoi se prăjesc pe toate părţile 6 minute. Se scot din tigaie şi se pun într-o oală, cu pielea în jos, se acoperă cu apă clocotită şi se fierb la foc mic. Se stoarce o lămâie în oală şi se adaugă o ceapă întreagă. Se acoperă vasul, dar nu în totalitate.
După 2 ore se ia capacul, se scoate ceapa şi se măreşte flacăra, se lasă până se evaporă supa, aproximativ 1 oră.
Se presară oregano uscat deasupra, se serveşte cu pilaf şi feliuţe de lămâie.

Taguri: , , ,
Categorii: Bucătăria turcă, Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*