Salată picantă cu carne de vită

Salată picantă cu carne de vită


Ingrediente:

1 ardei roşu
3 cepe verzi
3 ceşti ulei de măsline
3 linguriţe ulei de arahide
1 linguriţă miere
1 linguriţă oţet de Xerex
1 vânătă
1 dovlecel
3 linguri ulei de măsline
300 g muşchi de vită
sare
piper
3 linguriţe sos de soia

Preparare:

Se amestecă sosul de soia, mierea, oţetul şi uleiul. Se bat cu furculiţa şi se pun la rece.
Se spală vinetele şi dovleceii, apoi se taie pe lungime, felii subţiri. Ardeii se taie rondele. Se aşază legumele pe o tavă şi se coc 20 de minute în cuptor. Se încinge ulei într-o tigaie şi se căleşte carnea de vită.
Se scoate, se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie felii subţiri.
Pe farfurii se aşază câte o porţie de legume şi una de carne. Deasupra se toarnă puţin sos cu miere. Se condimentează cu sare şi piper şi se garniseşte cu ceapă verde.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria thailandeză, Carne de vită, Reţeta zilei, Salate, Salate cu carne, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*