Sos de susan pentru preparate din carne de pui

Sos de susan pentru preparate din carne de pui


Ingrediente:

1 ceaşcă zahăr brun
1 linguriţă ghimbir
3 linguriţe susan măcinat
1 cană sos de soia
3 linguriţe glucoză
3 linguriţe oţet

Preparare:

Se amestecă sosul de soia cu zahărul brun, glucoza, ghimbirul şi oţetul. Se fierbe la foc mic un timp până ce sosul se îngroaşă, apoi se adaugă susanul.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria thailandeză, Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*