Supă tradiţională din Aragon

Supă tradiţională din Aragon


Ingrediente:

200 g ficat de miel
1 linguriţă făină
1 ceaşcă supă de carne de vită
1 ceaşcă brânză rasă
2 căţei usturoi
ulei de măsline
sare
4 felii de pâine prăjită
pătrunjel tocat

Preparare:

Se încinge ulei de măsline într-o tigaie. Se curăţă şi se toacă usturoiul, apoi se căleşte câteva minute împreună cu pătrunjelul. Ficatul se taie foarte mărunt şi se prăjeşte până ce capătă o culoare maronie. Din când în când, se întoarce ca să nu se ardă. Se adaugă făina. După câteva minute, se toarnă supa de vită şi brânza rasă. Se sărează după gust şi se pune aproape un sfert de oră în cuptorul încins.
Cu câteva minute înainte de a scoate supa din cuptor, se adaugă pâine prăjită sau crutoane.
Deasupra se presară pătrunjel verde tocat.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria spaniolă, Carne de vită, Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu carne, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*