Aripioare de pui în „Cinci condimente”

Aripioare de pui în „Cinci condimente”


Ingrediente:

12 aripioare de pui
1 ceaşcă apă – făină
4 ceşti ulei pentru prăjit

Marinata:

½ lingură ghimbir proaspăt, mărunţit
4 linguri de sos de soia
4 linguri de vin de orez
½ lingură de „Cinci condimente”

Preparare:

Se taie fiecare aripioară în 3 bucăţi.
Se prepară marinata, în care se pun ari­pioarele şi se lasă la marinat pentru 30 de minute.
Se scurg aripioarele şi se introduc în amestecul de apă cu făină, apoi se prăjesc la foc iute până prind culoare, cca 7 minute.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria chineză, Carne de pasăre, Mâncăruri cu alcool, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*