Brânză marinată în ouzo

Brânză marinată în ouzo


Ingrediente:

1 ceaşcă ouzo (de anason)
½ kg brânză kasseri
1 linguriţă cimbru tocat
2 linguriţe pătrunjel tocat
1 linguriţă piper
½ ceaşcă ulei de măsline
lipii (pita)

Preparare:

Se taie brânza pe lungime în felii de 1 cm. Se aşază pe un platou. Se amestecă ouzo cu uleiul, pătrunjelul, cimbrul şi piperul, se toarnă peste brânză. Se marinează câteva ore.
Se încinge cuptorul. Se scoate brânza din marinată şi se aşază pe o tavă. Se pune câte 1 lingură din amestecul pentru marinată deasupra fiecărei felii de brânză. Se coace până când brânza începe să se înmoaie, adică vreo 4 minute. Se serveşte cu pâine.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria greacă, Mâncăruri cu alcool, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*