Mandioca

Mandioca


Ingrediente:

1 kg manioc
½ kg zahăr granulat
½ ceaşcă nucă de cocos, rasă
½ ceaşcă brânză rasă
1 lingură anason
unt
1 frunză dafin
sare

Preparare:

Se curăţă de coajă maniocul şi se dă prin răzătoarea mare. Se adaugă zahărul, nuca de cocos, brânza rasă şi anasonul. Se omogenizează până devine o pastă uniformă.
Într-un vas de mărime medie se topeşte untul, se pune frunza de dafin, apoi se toarnă mixtura şi se prăjeşte până devine maronie.
Se transferă conţinutul pe un prosop de hârtie, absorbant, se lasă să se răcească apoi se taie romburi.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Bucătăria argentiniană, Bucătăria sud-americană, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*