Pâine de bostan

Pâine de bostan


Ingrediente:

1 cană zahăr
1 cană miez de bostan
un vârf de cuţit cuişoare
un vârf de cuţit scorţişoară
1 ceaşcă nuci tocate
1 cană măr ras
un vârf de cuţit sare
un vârf de cuţit nucşoară
un vârf de cuţit praf de copt
1 ceaşcă apă
2 căni făină
2 înlocuitori de ouă

Preparare:

Se rade mărul şi se toacă nucile.
Se amestecă bostanul cu zahărul, mărul, apa şi înlocuitorii de ouă.
Într-un bol, se amestecă făina cu praful de copt, scorţişoara, nucşoara şi cuişoarele. Se adaugă sare după gust. se amestecă bine şi se încorporează treptat în compoziţia cealaltă. Se adaugă nucile şi se pune aluatul pe o tavă unsă în cuptorul încins. Se lasă o oră şi ceva.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Pâine şi patiserie, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*