Pate de măsline negre, cu lipii

Pate de măsline negre, cu lipii


Ingrediente:

300 g măsline negre
100 g unt
2 cepe albe, medii
zeama de la 1 lămâie
3 linguri ulei de măsline, extravirgin
5 căţei de usturoi, zdrobiţi
3 linguri oregano
2 linguriţe boia

Preparare:

Li se îndepărtează sâmburii măslinelor, apoi se dau împreună cu ceapa şi usturoiul prin maşina de tocat, de 2 ori. Se freacă untul, apoi se amestecă cu pasta de măsline şi restul ingredientelor.
Pasta rezultată se unge pe feliuţe de pâine subţiri.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu carne, Bucătăria turcă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*