Pui cu lapte şi sirop de trandafir

Pui cu lapte şi sirop de trandafir


18 octombrie – Ziua Independenţei în Azerbaijan

Ingrediente:

2 piepturi de pui, fără piele
2 linguri făină de orez
1 linguriţă cardamom pudră
5 ceşti cu lapte
1 linguriţă scorţişoară pudră
1 ceaşcă zahăr
2 linguriţe sirop de trandafir

Preparare:

Se fierbe pieptul de pui, apoi se dezosează. Se pune în blender cu 1 ½ ceaşcă lapte şi cardamom, se omogenizează.
Se îndulceşte laptele rămas cu zahăr şi sirop de trandafir, se fierbe, la foc mic. Se adaugă compoziţia de carne, se amestecă continuu, apoi se îngroaşă cu făină de orez.
Se aşază pe un platou, se presară scorţişoară măcinată. Se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*