Tzatziki

Tzatziki


În această zi, în 1981 a fost fondată trupa de hard-rock Metallica, în San Francisco. Tot azi, 28 octombrie, este Ziua Naţională a Greciei. De aceea o porţie de tzatziki ni se pare cel mai potrivit preparat pe care vi-l propunem.

Ingrediente:

800 g iaurt gras, de bivoliţă
6 căţei de usturoi
câteva măsline
sare
4 castraveţi cruzi sau muraţi
piper

Preparare:

Se zdrobeşte usturoiul. Se curăţă şi dau prin răzătoare castraveţii, apoi se scurg de apă. Se amestecă iaurtul cu sare, piper, castravetele şi usturoiul. Se decorează cu felii de măsline şi se serveşte cu pâine prăjită sau lângă cărnuri prăjite.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria greacă, Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*