Omletă din tofu şi tahina

Omletă din tofu şi tahina


Ingrediente:

500 g tofu
3 linguriţe lapte de soia
1 lingură ceapă tocată foarte mărunt sau praf de ceapă
1 linguriţă drojdie
un vârf de cuţit sare
un vârf de cuţit turmeric
un vârf de cuţit ardei iute tocat
3 linguriţe amidon
1 linguriţă tahina

Preparare:

Se taie tofu mărunt, se amestecă cu laptele de soia, ceapa, drojdia, ardeiul şi amidonul. Se condimentează cu sare, ardei iute şi tahina. Se blendează.
Se încinge ulei într-o tigaie, se pune aluatul şi se întinde cu o lingură. Se acoperă şi se lasă să se prăjească câteva minute până se rumeneşte.
Se umple cu diferite legume sau amestecuri, se împătureşte şi se coace iarăşi pe o parte.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*