Paste la cuptor

Paste la cuptor


Ingrediente:

3 ceşti paste integrale fusilli
100 g şuncă
un vârf de cuţit piper
3 ouă
1 ceaşcă smântână
1 ceaşcă lapte
un vârf de cuţit nucşoară
1 ceaşcă brânză mozzarella
ulei de măsline

Preparare:

Se taie mărunt şunca, se bat ouăle, se macină nucşoara şi se da prin răzătoare mozzarella. Pastele se fierb 10 minute, in apa cu sare. Nu trebuie să fie prea moi. Se căleşte şunca, se adaugă pastele scurse si jumătate din mozzarella, se omogenizează şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.
Se aşază pastele în tavă unsă cu puţin ulei. Separat, se face un amestec din ouă, smântână, lapte şi nucşoară şi se toarnă peste paste. Deasupra se rade brânza mozzarella. Se coace o jumătate de oră până se rumeneşte.

Paste la cuptor (11 fotografii)
7 Noiembrie 2008
Reteta zilei

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Bucătăria italiană, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu ouă, Pizza şi paste, Reţeta zilei, Reţete cu poze.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*