Pate de ciuperci

Pate de ciuperci


Ingrediente:

300 g ciuperci
1 lingură sos de soia
sare, piper, dupa gust
1 căţel de usturoi
un vârf de cuţit nucşoară
1 ceapă
un vârf de cuţit piper
un vârf de cuţit cimbru
1 lingură ulei

Preparare:

Se căleşte ceapa şi usturoiul până se înmoaie, se adaugă ciupercile şi se lasă câteva minute la foc mic. Se amestecă mereu. Se condimentează după gust, cu sare, cimbru, nucşoară, sos de soia şi piper.
Se lasă câteva minute să se răcească apoi se blendează totul. Se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ciuperci, Aperitive cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*