Pui rustic cu fructe şi legume de toamnă

Pui rustic cu fructe şi legume de toamnă


Ingrediente:

4 bucăţi piept de pui
150 g morcovi
150 g ciuperci
1 gutuie
2 cepe albe
½ rădăcină ţelină
sare, piper, cimbru, după gust
ulei de măsline

Preparare:

Ţelina rădăcină şi gutuia se taie şi se stropesc cu ulei de măsline, se pun într-un vas, împreună cu strugurii şi morcovii şi se omogenizează. Pieptul de pui se porţionează, se sărează, piperează. Se unge un vas de iena cu ulei, în care se pun apoi morcovii, carnea, strugurii, ţelina, ceapa tăiată în două, gutuia şi ciupercile, se asezonează cu sare, piper şi cimbru, după gust.
Se toarnă apa pe jumătate şi se pune capac, se dă la cuptor pentru 30 de minute, la foc mediu-mic, cu vasul acoperit, apoi se înlătură capacul şi se mai lasă 20 de minute, la foc mediu, să se evapore apa.

Pui rustic cu fructe (13 fotografii)
10 Noiembrie 2008
Reteta zilei

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu ciuperci, Reţeta zilei, Reţete cu poze.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*