Salată de fasole boabe, năut, mazăre şi porumb

Salată de fasole boabe, năut, mazăre şi porumb


Ingrediente:

100 g fasole boabe, închisă la culoare
100 g năut boabe
100 g mazăre
100 g boabe de porumb
½ legătură pătrunjel
4 căţei de usturoi
1 ardei gras, roşu
1 pahar lapte de soia
sare, piper, după gust

Preparare:

Fasolea şi nautul se pun la înmuiat 12 ore, separat, în apă rece, apoi se fierb individual 2 ore sau până se înmoaie, dar nu se sfarmă. Mazărea se fierbe 20 de minute, separat boabele de porumb. Se scurg toate de apă.
Ardeiul se taie cuburi mari, usturoiul se zdrobeşte. Într-o salatieră se combină fasolea cu năutul, ardeiul şi boabele de porumb.
Se face un dressing în blender, din mazărea fiartă, usturoiul pisat şi laptele din soia. Se sărează, piperează. Sosul rezultat se toarnă peste celelalte, se garniseşte cu pătrunjel tocat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*