Salată de gulii cu sos de muştar

Salată de gulii cu sos de muştar


Ingrediente:

800 g gulii
100 ml ulei
4 linguri oţet de mere
100 g muştar pastă
sare, după gust

Preparare:
Guliile se curăţă de coajă şi se fierb, se scot şi se strecoară. După ce s-au răcit, se dau prin răzătoarea mare, apoi se freacă cu sare. Se lasă câteva minute să se pătrundă cu sare, apoi se scurg de zeamă. Se omogenizează cu sosul de muştar, peste care se adaugă gradual uleiul şi oţetul de mere. Se serveşte rece.

Taguri: , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*