Syrniki cu cartofi

Syrniki cu cartofi


În 6 Noiembrie, în 1860, Abraham Lincoln este ales al 16-lea preşedinte al SUA, el fiind primul republican cu această funcţie. În 6 noiembrie, dar în 1917, a izbucnit Revoluţia Bolşevică din Rusia.

Ingrediente:

5 linguriţe zahăr
1 ceaşcă smântână
1 ceaşcă făină
300 g brânză de vaci
500 g cartofi
1 ou
Sare

Preparare:

Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare, apoi se scurg şi se zdrobesc. Brânza se scurge bine şi se amestecă cu cartofii. Se adaugă oul bătut şi o parte din făină. Se condimentează cu sare şi zahăr. Trebuie să obţineţi o pastă consistentă care apoi se modelează bile mici. Bilele obţinute se dau prin făină şi se prăjesc în unt până ce capătă o culoare frumoasă, maronie, dar nu se ard. Se servesc fierbinţi, cu smântână.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu ouă, Bucătăria rusă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*