Vinete cu brânză vegetală

Vinete cu brânză vegetală


Ingrediente:

1 vânătă
1 cană lapte de soia
1 ceaşcă ciuperci tocate
1 cană sos de soia
1 linguriţă busuioc
1 linguriţă rozmarin
1 linguriţă oregano
1 cană brânză vegetală
1 cană făină
3 căţei de usturoi zdrobit
un vârf de cuţit sare
un vârf de cuţit piper
1 ceaşcă pesmet
câteva măsline
1 cană ulei
1 ceapă
1 ardei

Preparare:

Se taie ciupercile, ardeiul, ceapa şi roşiile felii. Se căleşte ceapa şi ardeiul în puţin ulei. Se adaugă ciupercile şi măslinele, se condimentează cu usturoi apoi se căleşte totul. Se incorporeaza roşiile şi sosul de roşii, se presara oregano, busuioc şi rozmarin. Se lasă la foc mic câteva minute, amestecând de câteva ori.
Se taie vânăta felii subţiri de 1 cm. Separat, se prepară un amestec din făină, usturoi, sare, piper şi oregano. Se dau feliile de vânătă prin lapte de soia, apoi prin amestecul de făină, încă o dată prin lapte soia, iar la sfârşit prin pesmet.
Se încinge ulei de măsline într-o tigaie şi se prăjesc feliile de vânătă, pe ambele părţi, apoi se scurg. Se aşază feliile de vânătă pe farfurie şi se acoperă cu sosul cu roşii. Se poate garnisi cu verdeaţă sau brânză vegetală deasupra.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu ciuperci, Aperitive cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*