Ardei copţi cu dovlecei şi roşii

Ardei copţi cu dovlecei şi roşii


Ingrediente:

3 ardei roşii
300 g dovlecel
3 linguriţe ulei
un vârf de cuţit pătrunjel
sare
piper
3 căţei de usturoi zdrobit
un vârf de cuţit mărar
1 ardei galben

Preparare:

Se taie ardeii în două şi se îndepărtează sâmburii. Se coc un sfert de oră pe grătar până se înmoaie şi se decojesc.
Se taie dovlecelul felii şi se stropeşte cu ulei. Se coace pe grătar câteva minute bune. Când se înmoaie se scoate pe un platou şi se coc roşiile tăiate în 2 în locul lor.
Se pun roşiile coapte peste dovlecel, se adaugă usturoi zdrobit, mărar, pătrunjel, sare şi piper. Se amestecă bine. Se pune amestecul pe jumătăţile de ardei şi se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*