Brânză vegetală

Brânză vegetală


Ingrediente:

1 ceaşcă apă
1 lingură sos de soia
sare
1 linguriţă boia iute
1 cană lapte de soia
500 g macaroane
muştar
1 linguriţă usturoi
300 g tofu
1 ceaşcă ulei

Preparare:

Se fierb pastele în apă cu puţină sare. Se scurg şi se pun într-o tavă unsă. Se amestecă laptele de soia cu apa şi sosul de soia, se adaugă tofu ras şi uleiul.
Se condimentează cu boia, usturoi şi sare. Se blendează şi se toarnă peste pastele din tavă. Se coace un sfert de oră până se rumeneşte şi suprafaţa devine crocantă.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*