Brioşă cu nuci şi curmale

Brioşă cu nuci şi curmale


Ingrediente:

2 căni făină
1 ceaşcă zahăr
1 ceaşcă curmale
1 ceaşcă sos de mere
3 linguriţe praf de copt
3 linguriţe nectar de agavă
1 ceaşcă lapte de soia
1 ceaşcă nuci
esenţă de vanilie
3 banane bine coapte
un vârf de cuţit scorţişoară
un vârf de cuţit sare

Preparare:

Se zdrobesc bananele, curmalele şi nucile se toacă mărunt, se amestecă făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Se amestecă foarte bine bananele cu zahărul, laptele de soia, esenţa de vanilie, sosul de mere şi nectarul de agave, apoi se toarnă peste făină. Se amestecă bine.
Se adaugă curmalele şi nucile. Se pune aluatul în forme speciale. Se coace un sfert de oră în cuptorul încins.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*