Budincă de banane, alune şi sos de caramel

Budincă de banane, alune şi sos de caramel


Ingrediente:

1 cană făină cu aditivi de creştere
1 ceaşcă zahăr
7 linguriţe margarină
1 ceaşcă piure de banane
1 ceaşcă alune tocate
1 ceaşcă lapte de soia
½ ceaşcă apă
1 ceaşcă zahăr brun
sare

Preparare:

Se amestecă făina cu sarea într-un vas. Separat, se înmoaie o parte din margarină şi se amestecă cu zahăr, lapte de soia, banane şi alune. Se pune amestecul în tavă unsă apoi se trece la prepararea sosului. În acest scop, se amestecă restul de margarină cu apă şi zahăr brun, se căleşte 5 minute până sosul se îngroaşă, apoi se toarnă peste budincă. Preparatul se coace 45 de minute la foc mediu.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*