Clătite cu ciuperci

Clătite cu ciuperci


Ingrediente:

ulei
sare
200 g ciuperci
1 ceapă verde
apă
1 căţel de usturoi
200 g roşii
făină
pătrunjel
3 linguriţe oregano

Preparare:

Se prepară un aluat din făină, margarină, apă şi sare. Se pune câte un polonic într-o tigaie cu ulei încins. Se prăjesc clătitele pe ambele părţi. Se scurg.
Se amestecă ciupercile tocate cu ceapa tocată, usturoiul tăiat mărunt şi roşiile mărunţite. Se condimentează cu oregano, piper, sare.
Se călesc câteva minute, amestecând mereu. Se împarte acest amestec pe clătite. Se rulează şi se coc un sfert de oră. Se presară pătrunjel tocat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Clătite / Plăcinte, Mâncăruri cu ciuperci, Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*