Desert de banane cu sos de lămâie

Desert de banane cu sos de lămâie


Ingrediente:

3 linguriţe miere
300 g margarină
300 g tofu
3 banane
300 g zahăr
1 linguriţă tahini
3 linguriţe suc de lămâie
3 linguriţe coajă rasă de lămâie
1 linguriţă lapte de soia

Preparare:

Se amestecă tofu cu bananele, mierea, tahini şi esenţa de vanilie. Se unge o tavă şi se pune amestecul la copt acoperit cu o folie. Se coace trei sferturi de oră. Se lasă să se răcească şi să se întărească.
Se amestecă margarina cu laptele, sucul de lămâie, coaja de lămâie şi zahărul. Se toarnă peste amestecul de tahini şi banane. Se lasă câteva ore la rece înainte de servire.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*