Mâncare de linte

Mâncare de linte


Ingrediente:

1 ceapă tocată
1-3 căţei de usturoi zdrobit
3 morcovi raşi
1 ceaşcă ţelină rasă
3 linguri ulei de măsline
1 ceaşcă linte roşie
300 g roşii tocate
3 linguriţe pastă de roşii
1 ceaşcă supă de legume
1 linguriţă maghiran, tocat
sare, piper

Preparare:

Se toacă ceapa şi se căleşte împreună cu usturoiul, morcovii şi ţelina. După 5 minute, sau când legumele se înmoaie, se incorporează lintea, roşiile, supa şi maghiranul. Amestecul rezultat se condimentează cu sare şi piper după gust, se dă în clocot, se acoperă şi se fierbe 20 de minute la foc mic.
Mâncarea se serveşte fierbinte şi se poate garnisi cu ardei iute, tocat.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*