Morcovi dulci

Morcovi dulci


Ingrediente:

3 linguriţe zahăr
3 linguriţe sirop de arţar
3 linguri margarină
un vârf de cuţit sare
500 g morcovi mici

Preparare:

Se fierb morcovii cu puţină sare până se înmoaie.
Se încălzeşte margarina, se adaugă zahărul şi siropul de arţar şi se lasă un sfert de oră să se călească la foc mic. Se adaugă morcovii. Se acoperă şi se fierb 5 minute, amestecând din când în când. Delicios şi ca mic dejun!

Taguri: , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*