Pâine cu dovlecel

Pâine cu dovlecel


Ingrediente:

1 cană zahăr
1 ceaşcă ulei
1 linguriţă esenţă de lămâie
un vârf de cuţit sare
1 lingură praf de copt
1 linguriţă scorţişoară
1 linguriţă nucşoară
1 cană dovlecel ras
1 cană făină

Preparare:

Se amestecă dovlecelul cu înlocuitorul de ou, zahărul, uleiul şi esenţa de vanilie. Se amestecă făina cu sarea, praful de copt, scorţişoara şi nucşoara. Se încorporează în amestecul cu dovlecel şi ulei. Se unge tava cu ulei şi se pune aluatul la cuptor. Se lasă o oră la foc nu prea mare.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Pâine şi patiserie, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*