Pizza de post

Pizza de post


Ingrediente:

1 cană tofu
1 cană porumb fiert
2 cepe albe, tăiate julien
busuioc
ulei
3 roşii
piper
3 ceşti apă
sare
1 pachet drojdie
piper
7 ceşti făină

Preparare:

Se toacă roşiile şi busuiocul, se taie brânza mărunt. Se amestecă drojdia cu apa caldă până se dizolvă. Se adaugă făina, puţin ulei şi sarea. Se obţine un aluat moale dar nu lipicios.
Se lasă să crească, acoperit cu o folie, la loc cald, timp de o oră, până îşi dublează volumul. Se împarte în 5 porţii care la rândul lor se mai lasă să crească o oră în aceleaşi condiţii. Se întind până capătă dimensiunile dorite.
Se lasă în cuptorul încins câteva minute, până se usucă puţin apoi se pune deasupra un amestec făcut din roşii, brânză vegetală, busuioc tocat, porumb fiert și ceapă rondele. Se stropesc cu ulei de măsline şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*