Plăcinte de banane

Plăcinte de banane


Ingrediente:

1 cană făină
linguriţă praf de copt
1 banană
1 ceaşcă lapte de soia
un vârf de cuţit scorţişoară măcinată
5 linguriţe sirop de arţar

Preparare:

Se face un amestec din făină şi praf de copt. Separat, se zdrobeşte banana şi se incorporează în laptele de soia. Se amestecă cele compoziţii, amestecând bine să nu rămână cocoloaşe. Se adaugă siropul de arţar şi scorţişoara, apoi se toarnă aluatul în tavă sau în mai multe forme mici de copt (unse). Plăcintele se lasă la foc mediu până se rumenesc şi se servesc cu sirop de arţar sau gem.

Taguri: , , , ,
Categorii: Clătite / Plăcinte, Deserturi, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*