Salată de cuşcuş

Salată de cuşcuş


Ingrediente:

250 g cuşcuş
3 linguriţe stafide
300 ml supă
1 ceaşcă ulei de măsline
3 linguri seminţe de pin
3 linguri migdale
3 căţei de usturoi zdrobit
1 linguriţă chimen măcinat
1 linguriţă seminţe de coriandru măcinat
3 cepe verzi felii
3 dovlecei
1 ardei tăiat cuburi
1 ardei iute tocat
sare, piper

Preparare:

Preparare:

Se pun stafidele şi cuşcuşul în oală, se acoperă cu supa caldă şi se lasă 15 minute, cu capac, să se umfle, amestecând din când în când cu o furculiţă.
Separat, se încinge ulei în tigaie, se adaugă seminţele de pin şi migdalele, se amestecă bine, iar atunci când acestea se rumenesc, se incorporează usturoiul şi condimentele.
În aceeaşi tigaie, peste ingredientele enumerate, se pun ceapa verde, dovlecelul, ardeiul şi ardeiul iute. Se căleşte totul 3 minute la foc mediu, amestecând mereu, după care se adaugă cuşcuşul şi stafidele.
Preparatul se condimentează, dacă mai este nevoie cu sare şi piper după gust, apoi se ia de pe foc şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*