Vinete cu spanac

Vinete cu spanac


Ingrediente:

piper
un vârf de cuţit nucşoară
sare
3 linguriţe făină
1 vânătă
3 ceşti sos marinara
un vârf de cuţit oregano
un vârf de cuţit usturoi
1 linguriţă busuioc
1 ceapă
200 g spanac

Preparare:

Se curăţă vânăta şi se taie felii pe lungime. Se condimentează. Se încinge ulei şi se călesc pe ambele părţi, se scot şi se pun deoparte. Se toacă ceapa şi se căleşte la foc mic până se înmoaie.
Se adaugă puţină apă şi se lasă până aceasta se evaporă. Se toacă spanacul şi se pune peste ceapă, apoi se condimentează cu sare şi piper, nucşoară, usturoi, oregano şi busuioc. Se lasă câteva minute apoi se adaugă făina şi se căleşte.
Se pune câte o lingură din sosul cu spanac peste fiecare felie de vânătă. Se rulează şi se pune pe o tavă. Deasupra se toarnă sos marinara şi se coace un sfert de oră în cuptorul încins.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*