Ciuperci gratinate şi condimentate cu usturoi

Ciuperci gratinate şi condimentate cu usturoi


Ingrediente:

12 ciuperci
2 căţei de usturoi
2 linguri ulei de măsline
sare şi piper negru măcinat, după gust

Preparare:

Se curăţă ciupercile şi se îndepărtează codiţele. Se decojeşte usturoiul şi se toacă mărunt, după care se combină cu uleiul de măsline, într-un bol. Ciupercile se ung, pe rând, cu acest amestec de usturoi, se condimentează cu sare şi piper, apoi se aşază într-o tigaie cu puţin ulei încins şi se lasă la rumenit, în jur de 3-4 minute pe fiecare parte. Când acestea sunt prăjite bine, dar şi pătrunse, se scot pe un platou şi se servesc calde.

Taguri: , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu ciuperci, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*