Omletă de ardei cu usturoi

Omletă de ardei cu usturoi


Ingrediente:

250 ml lapte de soia
2 cartofi
2 ardei roşii
1 căţel de usturoi, zdrobit
3 linguri făină albă
3 linguri făină de porumb
1 lingură ulei de măsline
½ linguriţă drojdie
sare şi piper, după gust

Preparare:

Ardeii şi ceapa se taie fin şi se călesc într-o tigaie cu ulei încins, timp de 10 minute, amestecând continuu.
Se curăţă cartofii de coajă şi se rad, apoi se combină cu laptele de soia, făina albă, făina de porumb, se omogenizează şi se condimentează cu sare, piper şi usturoi. Compoziţia se toarnă peste legumele din tigaie şi se lasă la copt în jur de o jumătate de oră. Când se rumeneşte pe fund, se întoarce cu grijă pe cealaltă parte, se pudrează cu puţină drojdie şi se mai lasă vreo 15 minute la foc mic. Omleta se serveşte caldă, alături de salată verde.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*