Salată de cartofi cu eşalote

Salată de cartofi cu eşalote


Ingrediente:

8 cartofi albi
2 eşalote
sucul de la 2 lămâi
½ linguriţă ardei roşu, tocat
½ linguriţă boia
2 linguriţe chimion
3 linguri ulei de măsline
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se fierb cartofii în apă, apoi se scot, se lasă puţin la răcit, se curăţă de coajă şi fiecare se taie în 8 bucăţi. Ceapa se taie mărunt şi se păstrează deoparte.
Într-o salatieră se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie, chimionul, boiaua, ardeiul, sarea şi piperul, se adaugă eşalotele mărunţite şi cartofii, se omogenizează bine după care salata obţinută se pune la rece până în momentul servirii.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*