Şniţele de soia

Şniţele de soia


Ingrediente:

450 g de soia
125 ml apă
ulei vegetal
500 g făină albă
4 linguri drojdie
3 linguri muştar
2 linguri praf de copt
1 linguriţă pudră de usturoi
½ linguriţă pudră de ceapă
1 linguriţă sare
1 linguriţă piper

Preparare:

Într-un castron adânc se amestecă ceapa, usturoiul, făina, drojdia, sarea şi piperul. Separat, se diluează muştarul în apă şi se combină cu o parte din amestecul de mai sus. Se presară praful de copt peste compoziţia cu făină rămasă şi se omogenizează bine.
Bucăţile de soia se trec prin amestecul din muştar, apoi prin făina condimentată şi se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei încins. Se lasă la rumenit pentru câteva minute, după care se scot pe şerveţele, pentru a se scurge grăsimea, şi se servesc de îndată.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*