Supă cremă de conopidă

Supă cremă de conopidă


Ingrediente:

1 căpăţână conopidă
1 ceapă albă
1 linguriţă margarină vegetală
1 cub concentrat supă de legume
50 ml lapte de soia

Preparare:

Se toacă ceapa mărunt şi se rumeneşte într-o cratiţă cu margarină topită. Se desprinde conopida în bucheţele, se pune peste ceapa călită, şi se acoperă cu apă rece, se condimentează cu piper, sare şi concentratul de supă. Se acoperă vasul cu un capac şi se fierbe timp de o jumătate de oră. Spre final, se incorporează laptele de soia, se omogenizează bine şi supa se poate servi.

Taguri: , , , ,
Categorii: Reţete de post, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*