Supă de linte

Supă de linte


Ingrediente:

400 g linte roşie
1 ceapă albă
1 căţel de usturoi
1 L supă de legume
3 linguri lapte de soia
1 lingură pastă curry
2 linguri ulei
frunze de coriandru, tocate mărunt

Preparare:

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei, se adaugă pasta de curry, amestecând mereu pentru a se omogeniza. Se stinge cu supa de legume, se lasă să dea în clocot, după care se adaugă boabele de linte, se acoperă vasul cu un capac şi se fierbe înăbuşit timp de 30 de minute, sau până se înmoaie lintea.
Coriandrul mărunţit se combină cu laptele de soia şi se lasă puţin deoparte. Când supa este gata, se toarnă fierbinte în boluri şi se garniseşte cu amestecul de lapte şi verdeaţă.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*