Supă de morcovi cu ghimbir

Supă de morcovi cu ghimbir


Ingrediente:

5 morcovi
1 ceapă
1,5 L apă
1 bucată rădăcină ghimbir
1 bucheţel coriandru
sucul de la 1 lămâie
sare şi piper

Preparare:

Se toarnă apa într-o oală şi se lasă să dea în clocot, morcovii se taie rondele şi se pun în oala cu apă fiartă; ceapa ce toacă mărunt şi se împrăştie peste morcovi, se amestecă totul bine, se acoperă vasul cu un capac şi se fierbe înăbuşit timp de 10 minute.
În acest timp, se curăţă şi se rade ghimbirul; coriandrul se spală şi se toacă mărunt.
Când supa este fiartă, se dă deoparte şi se presează cu mixerul, astfel încât devine cremoasă; se toarnă în farfurii şi se asezonează cu ghimbir, coriandru şi suc de lămâie chiar în momentul servirii.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*