Tartă cu fructe pentru Radu și Raul

Tartă cu fructe pentru Radu și Raul


trimisă de Elena Harmath

Ingrediente :

4 ouă
180 g zahăr
140 g făină
100 g margarină topită-răcită
praf de budincă
compot de fructe
gelatină roșie
frișcă
½ praf de copt
1 plic de vanilie

Modul de preparare:

1 – Într-un vas se freacă gălbenușurile cu zahărul, se adaugă margarina topită și răcită, praful de copt, zahărul vanilat se amestecă, la sfârșit se adaugă făina puțin câte puțin.
2 – Într-un alt vas se bat albușurile cu mixerul. Se răstoarnă în primul vas și se amestecă.
3 – Se unge tava pentru tartă cu ulei și se tapetează cu făină, se toarnă compoziția de tartă și se dă la copt, se încearcă cu scobitoarea dacă s-a copt. Dupa ce s-a copt se pune pe o farfurie (platou).
4 – Se însiropează blatul cu siropul din compot.
5 – Se face budinca conform indicațiilor de pe pachetul de budincă.
6 – Se pune budinca peste blat așa fierbinte, se pun fructele din compot. Se pot pune și fructe proaspete: banane, caise, piersici, dar atunci trebuie făcut un sirop din apă și zahăr și pus peste blat.
7 – Se pregătește gelatina-roșie conform indicațiilor de pe pachet, se pune peste fructe. Se lasă un timp să se răcească.
8 – Se bate frișca cu mixerul și după ce tarta s-a răcit se pune frișca și ciocolata dată prin răzătoare.

Tarta cu fructe (13 fotografii)
16 Martie 2009

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţete cu poze, Reţetele voastre, Tarte.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*